~~aLwAyS HePsİ~~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~~aLwAyS HePsİ~~

HePsİcİySeN DuRmA

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAY =)

2 posters
YazarMesaj
Tavşan_Dişlim
~~AdMiN~~
~~AdMiN~~
Tavşan_Dişlim

YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAY =) Empty
MesajKonu: YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAY =)   YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAY =) Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 12:09 pm

Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alırarabaya.... adam arka tarafa biner.....şöför...
- eee hemşerim kimsin nereye gidersin...der....yolcu
- ben Azrailim..canını almaya geldim der......şöför alaycı bir tavırla
- sen mi Azrailsin der..yaw senin gibi Azrail olurmu hiç der....yolcu sakin bir tavırla sen daha önce Azrail gördünmüde tarif ediyorsunder...ve ekler yolcu....
- inanmadın bana öylemi der....şöför
- inanmadım tabii der......yolcu
- o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der.....gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcudahaalır..ama yolcu ön tarafa oturur...olaylar bundan sonra daha da >enteresanlaşır.....şöför yanındakine...
- ee sen klimsin nereye gidersin der....öndeki
- abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adımfelanca der......şöför
- yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyonmu şu herifihem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der....öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur....öndeki
- abi arkada kimse yokki.....şöför hışımla arkaya bakar ve
- körmüsün be adam arkada oturuyorya der.....öndeki arkaya bir daha bakar ve
- abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der...bu seferarkadaki söze girer....
- gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre. şöför bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar....arkadakişöföre...
- hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacamder..... şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve inerarabadan.....sonra....sonra ne olmuş biliyormusunuz?????adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar
Tavşan_Dişlim
~~AdMiN~~
~~AdMiN~~
Tavşan_Dişlim

MesajKonu: Geri: YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAY =)   YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAY =) Icon_minitimePerş. Ara. 20, 2007 2:06 pm

lütfen yorum
wİşNeLi_KeKiM
~~AdMiN~~
~~AdMiN~~
wİşNeLi_KeKiM

MesajKonu: Geri: YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAY =)   YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAY =) Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 12:31 pm

çok saol cnm çok çok çok
https://always-hepsi.1forum.biz
Tavşan_Dişlim
~~AdMiN~~
~~AdMiN~~
Tavşan_Dişlim

MesajKonu: Geri: YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAY =)   YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAY =) Icon_minitimeCuma Ara. 28, 2007 5:02 pm

not that it matters Embarassed I to boggle

YAŞANMIŞ GERÇEK BİR OLAY =)
1 sayfadaki 1 sayfası